Vodena meditacija – LJUBEZEN DUŠE I


soul-love-I

 

Ponovno začenjamo s tem pomembnim sklopom meditacij, razdeljenih v 2 pomembna sklopa: odpiranje srčnih centrov in ustvarjenje popolnega odnosa.

 

1.del: Odpiranje srčnega centra

Meditacije nas bodo vodile po poti prebujanja našega srčnega centra, spreminjanju naših odnosov, zmožnost ljubezni do nas samih, da oddajamo brezpogojno ljubezen, da od sebe spustimo trpljenje in da doživimo več miru in vedrine. Poglobili bomo povezavo z našo dušo, z izvorom življenja, luči in moči znotraj nas samih. Občutili bomo mogočno ljubezen naše duše, ki je brezmejna, brezpogojna in neskončna. Povezali se bomo z našo dušo, da bomo prebudili naše srčne centre in odpustili tiste misli ki nam preprečujejo, da bi se imeli radi ali imeli radi druge.

Naša ljubezen odstranjuje strah, omejitve in preteklost. Naša ljubezen odpira vrata prihodnosti in dopusti, da vse kar je dobro zraste, cveti in oživi.

 

2.del: Ustvarjanje popolnega odnosa

Ko odpremo naše srčne centre lahko začnemo kreirati odnose z nekom pomembnim v našem življenju, kot je partner, prijatelj, starš, otrok, partner v poslu, brat ali sestra, sodelavec ali kdorkoli drug, lahko tudi z nekom, ki ga ni več med nami. Vso ljubezen, ki bomo pošiljali bo občutena in bo uporabljena kot pomoč za njihovo rast.

Vsak odnos lahko spremenimo. Lahko povečamo luč in ljubezen med nami in dušnim nivojem, ki se bo potem manifestirala kot močna in čudovita sprememba v našem življenju. V odnosu bomo uživali na globlji in bolj popoln način; odstranili bomo konflikte in zrastli bomo z radostjo. Čeprav ne moremo spreminjati drugih, s tem, ko delamo na sebi bomo občutili večji mir, videli bomo več potenciala v odnosu, odpustili tisto, kar ne deluje in se odprli za luč in ljubezen ki je mogoča.

Po končanem sklopu bomo za tiste, ki bodo želeli razvili naučene sposobnosti v smeri, da najdete svojo dušo dvojčico, svojega idealnega partnerja.

 

Več informacij lahko izveste na info@deusa.si.

 

Meditacije se bodo vrstile 1x mesečno ob torkih ob 20.30 v Studiu Deusa v Kopru.

 

Začnemo 16.5.2015 ob 20.30

KJE: Studio Deusa, Cankarjeva 6, Koper

Energijska izmanjava: 10,00 €

 

Prijave so obvezne. Prijavite se lahko z odgovorom na email, preko FB na privat sporočila ali na GSM 031 200 427.

 

SE VIDIMO 

 

Če smatrate, da bi dogodek zanimal vašega prijatelja mu prosim posredujete vabilo.

Hvala in čudovit dan vam želim, poln miru in sreče.

 

p.s.: Meditacije-delavnice vodi Sara Parovel.