Theta healing


INDIVIDUALNE TERAPIJE

Individualne terapije zajemajo več tehnik pomoči, odvisno od tega, kaj točno želite spremeniti v vašem življenju.

Meditacija Studio Deusa Koper

Meditacija Studio Deusa Koper

Začnemo s pogovorom, v katerem se uspostavi “zdravilni” prostor. V tem času se vaše energije, če si le dovolite, začnejo čistiti in že samo v tem delu lahko kakšna, če ne vse težave izzvenijo.

Če govorimo o prepričanjih, vzorcih,.. začnemo s Theta healing terapijo. ThetaHealing je tehnika s katero si na preprost način spremenimo podzavestne vzorce, odstranimo vse travme, strahove in potlačene občutke, ki nas ne spustijo naprej. Umirimo svoje telo, emocije in misli. Rezultati oziroma posledice se občutijo takoj.

Navadno srečanje zaključimo s kanaliziranimmi energijami, ki bodisi dajejo kakšne posebne odgovore ali pa samo pomagajo vzpostavit nov začetek v našem življenju. Odgovori so nam dostikrat napotek, kako naj v naslednjih dneh delujemo, da te spremembe še bolj občutimo in jih, kar je najpomembnejše, tudi zadržimo v našem življenju

Po želji lahko opravimo kratko meditacijo, uvod v meditacije, odpiramo srčne čakre, odpiramo obilje, zdravje, skratka čisto vse kar želite, vse je mogoče. Spremembe so hitre in presenetljive.

 

Cena 60min individualnega srečanja: 50,oo Eur

Individualna terapija je lahko zelo lepo darilo zase ali za naše bližnje. Si želite spremembe v življenju? Obilje? Zdravje? Ljubezen? Iščete ideje, cilje? Se želite naučiti sproščati, meditirati? Si želite odgovorov? Si želite vedeti več o zakonu privlačnosti in zakaj pri vas ne deluje? O zakonu ljubezni? Pokličite nas in se dogovorite za individualno srečanje. Verjemite, presenečeni boste.

Poglejte še IDEJE – DARILA

 

deusa_meditacija_sproscanje